Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rialillo.fc (48247) - Aruccina F.C. (124330) » 649202121: T61/J4/V

Liga 649202121 Información oficial sobre el partido 649202121 en Hattrick

16.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / V.244 (5759)

rialillo.fc Alineación oficial del equipo 'rialillo.fc' en el partido 1 - 3 Celta de Chamberi Alineación oficial del equipo 'Celta de Chamberi' en el partido
0 - 1 Casimiro Tarín (10')
0 - 2 Rabeh Guendouz (54')
0 - 3 Vicent Colillas (67')
Alfredo Bomberini (70') 1 - 3
rialillo.fc Alineación oficial del equipo 'rialillo.fc' en el partido 1 - 3 Celta de Chamberi Alineación oficial del equipo 'Celta de Chamberi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
rialillo.fc Alineación oficial del equipo 'rialillo.fc' en el partido 2 - 1 Celta de Chamberi Alineación oficial del equipo 'Celta de Chamberi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,9 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rialillo.fc

Goles Goles

  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Luis Sánchez la va rematar Alfredo Bomberini amb una magnífica volea que va fer pujar per a rialillo.fc el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): rialillo.fc enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Kamil Perçem va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al 66, Sergio Vicente Fernández hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Antero Guldrís. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Antero Guldrís i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a rialillo.fc, però el xut de José Cincunegui va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): rialillo.fc va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan José Cincunegui va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Antero Guldrís va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Sergio Vicente Fernández no s'ho podia creure.

Celta de Chamberi

Goles Goles

  • 135 Minuto 10 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Casimiro Tarín de Chamberi va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rabeh Guendouz de Chamberi l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 54 de partit.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Vicent Colillas, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Rabeh Guendouz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Vali Curta, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Casimiro Tarín que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Herminio Marcos Igualada després de 27 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Vali Curta va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Vali Curta va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Casimiro Tarín, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.