Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steagua de Mondariz (48888) - fc vilviestre (1372263) » 649201956: T61/J4/V

Liga 649201956 Información oficial sobre el partido 649201956 en Hattrick

16.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / V.241 (5756)

Steagua de Mondariz Alineación oficial del equipo 'Steagua de Mondariz' en el partido 2 - 0 fc vilviestre Alineación oficial del equipo 'fc vilviestre' en el partido
Pedro Hipólito Pistarelli (41') 1 - 0
Gualtiero Filipponi (79') 2 - 0
Steagua de Mondariz Alineación oficial del equipo 'Steagua de Mondariz' en el partido 2 - 0 fc vilviestre Alineación oficial del equipo 'fc vilviestre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Steagua de Mondariz Alineación oficial del equipo 'Steagua de Mondariz' en el partido 5 - 0 fc vilviestre Alineación oficial del equipo 'fc vilviestre' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steagua de Mondariz

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Passats 41 minuts, Pedro Hipólito Pistarelli, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Steagua es posava per davant!
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Steagua va augmentar la diferència quan Gualtiero Filipponi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Johannes Frank va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 208 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Yvan Guindon va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 35. En Jorge Gells va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Pedro Hipólito Pistarelli del Steagua ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Bartłomiej Duś, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Floor Evenboer de Steagua va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 65 podia haver acabat en gol, però Kurt Börjesson va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): Floor Evenboer va sorprendre Kurt Börjesson amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gualtiero Filipponi per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Kurt Börjesson va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gottfried Auinger.

fc vilviestre

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de vilviestre va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Vicente Montilla, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Miljan Kuzmanović sol davant la porteria al minut 44, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de vilviestre, l'equip va recuperar la pilota al minut 66 i va contraatacar. En Miljan Kuzmanović va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 77, en un 1 contra 1 amb el porter, però Miguel Ángel Urea va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Miljan Kuzmanović des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Gergő Szűcs de vilviestre va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.