Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peitieiros F C (1437331) - Bondi (436281) » 649201739: T61/J6/V

Liga 649201739 Información oficial sobre el partido 649201739 en Hattrick

30.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / V.237 (5750)

Peitieiros F C Alineación oficial del equipo 'Peitieiros F C' en el partido 2 - 1 Sereda F.C. Alineación oficial del equipo 'Sereda F.C.' en el partido
Fabian Troppmair (17') 1 - 0
Nesztor Andor (27') 2 - 0
2 - 1 Thiess Luisenthal (90')
Peitieiros F C Alineación oficial del equipo 'Peitieiros F C' en el partido 2 - 1 Sereda F.C. Alineación oficial del equipo 'Sereda F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Peitieiros F C Alineación oficial del equipo 'Peitieiros F C' en el partido 0 - 2 Sereda F.C. Alineación oficial del equipo 'Sereda F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peitieiros F C

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Fabian Troppmair de Peitieiros aconseguir un gol al minut 17 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): El jugador Nesztor Andor de Peitieiros es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Peitieiros van sortir al contraatac amb encert al minut 32, però Dainis Vislers no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alexander Rocabado. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Dominik Feliszek una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Iván Vega Collantes va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): El Peitieiros va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Aleksi Kallio la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Sereda F.C.

Goles Goles

  • 152 Minuto 90 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Thiess Luisenthal de Sereda després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Cornelius Wiebalck va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Cornelus Heilbron, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 26 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Võ Quang Minh va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 252 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Thiess Luisenthal ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Sereda van seguir progressant per la banda dreta. Sait Işılak va tenir la seva oportunitat al minut 64, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Thiess Luisenthal va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Raphaël Sikkens va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.