Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alama (48634) - Logancios FC (1460189) » 649200906: T61/J8/V

Liga 649200906 Información oficial sobre el partido 649200906 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / V.222 (5735)

Alama Alineación oficial del equipo 'Alama' en el partido 0 - 0 Pisuk F.C. Alineación oficial del equipo 'Pisuk F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alama Alineación oficial del equipo 'Alama' en el partido 2 - 0 Pisuk F.C. Alineación oficial del equipo 'Pisuk F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alama

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Alama va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop 郭 (Guo) 慈基 (Ciji) ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Abel Mena va fer una magnífica centrada, però la rematada de Radosław Kubies va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 47 per blocar una centrada d'en 郭 (Guo) 慈基 (Ciji) va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Alama.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Alama va estar a punt de posar-se per davant al minut 56 però Muamer Hadžimehić va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Iturrate de Alama amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pisuk F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jofre Nàcher va entorpir al marcador d'en Giampiero Lovino per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 274 Minuto 9 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 9 la va desaprofitar Ulrich Rosenbæk de Pisuk, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Pisuk Behtash Eshraghi quasi marca al minut 19 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sybren Callens l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 240 Minuto 48 (Ocasión de contra de falta): Pisuk van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 48 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ulrich Rosenbæk no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 50 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gerardo Cabex, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.