Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alama (48634) - Txikitines F.C. (796207) » 649200898: T61/J6/V

Liga 649200898 Información oficial sobre el partido 649200898 en Hattrick

30.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / V.222 (5735)

Alama Alineación oficial del equipo 'Alama' en el partido 0 - 0 Txikitines F.C. Alineación oficial del equipo 'Txikitines F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alama Alineación oficial del equipo 'Alama' en el partido 3 - 0 Txikitines F.C. Alineación oficial del equipo 'Txikitines F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alama

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rafael Vila va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Alama va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Muamer Hadžimehić en un 1 contra 1 amb el porter Joshua Meyers, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Noè Gallén va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Joshua Meyers va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 208 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Nazım Azamet va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Muamer Hadžimehić aquest no va estar a l'altura.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Muamer Hadžimehić va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alama se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Nazım Azamet va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Nazım Azamet del Alama ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Txikitines F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Txikitines va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Benjamin Kelly, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Benjamin Kelly va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Filip Samohýl va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 81, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lars Benjaminsen va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Benjamin Kelly de Txikitines va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.