Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Logancios FC (1460189) - Albacete B.P. (778622) » 649200887: T61/J3/V

Liga 649200887 Información oficial sobre el partido 649200887 en Hattrick

09.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / V.222 (5735)

Pisuk F.C. Alineación oficial del equipo 'Pisuk F.C.' en el partido 0 - 1 Pavía U.D. Alineación oficial del equipo 'Pavía U.D.' en el partido
0 - 1 Nataniel Pujol (81')
Pisuk F.C. Alineación oficial del equipo 'Pisuk F.C.' en el partido 0 - 1 Pavía U.D. Alineación oficial del equipo 'Pavía U.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pisuk F.C. Alineación oficial del equipo 'Pisuk F.C.' en el partido 2 - 0 Pavía U.D. Alineación oficial del equipo 'Pavía U.D.' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pisuk F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Vincenc Čuma va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Indalecio Coquero va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 219 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Sybren Callens va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Giovanni Maria Nipoti, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Pavía U.D.

Goles Goles

  • 105 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 81, Adulfo Rey-Martínez va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Nataniel Pujol que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En Nataniel Pujol va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pavía sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Josep Maria Margineda, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 23 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pisuk. La jugada d'estratègia del Pavía per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Luis Brualla va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Pavía van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 71, però el xut de Nataniel Pujol des de l'esquerra va sortir desviat.