Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Internazionale Ibiza (776168) - dinamo de mi bici (309003) » 649200807: T61/J11/V

Liga 649200807 Información oficial sobre el partido 649200807 en Hattrick

04.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 11 / V.220 (5733)

Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido 1 - 3 dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido
0 - 1 Gusztáv Timotity (26')
0 - 2 Noah Birney (52')
0 - 3 Lode Gemoets (62')
Manuel Fivaller (75') 1 - 3
Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido 1 - 3 dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido 2 - 0 dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Internazionale Ibiza

Goles Goles

  • 103 Minuto 75 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Internazionale per la dreta va donar com a resultat un gol de Manuel Fivaller al minut 75 que reduïa la distància a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Internazionale va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ismael Osta Font va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Benjamin Tesson.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Zegdan Rabhan hauria d'haver estat gol al minut 27 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Internazionale enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Zegdan Rabhan va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Internazionale Ismael Osta Font quasi va assolir l'empat al minut 47 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan Ismael Osta Font des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Benjamín Gorospizcar de Internazionale amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miquèu Cardenyes de Internazionale la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

dinamo de mi bici

Goles Goles

  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): Quan passaven 26 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del dinamo. En Gusztáv Timotity va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52, dinamo va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Noah Birney, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, Lode Gemoets va augmentar l'avantatge de dinamo a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Joaquín Compta va fer al minut 16 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Sorin Stângaciu, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): dinamo va ser a punt de marcar al minut 34, quan el seu jugador Joaquín Compta va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Asger Kreutzfeld després de 86 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Joaquín Orta va poder desviar-lo a córner.
  • 239 Minuto 86 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Asger Kreutzfeld va ridiculitzar a en Manuel Fivaller amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marino Trasferti de dinamo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 51 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51 de partit, Marino Trasferti de dinamo va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.