Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Att EMPT 3.0 (1417845) - Anton's club (988268) » 649200731: T61/J6/V

Liga 649200731 Información oficial sobre el partido 649200731 en Hattrick

30.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / V.219 (5732)

F.C. Térmens Alineación oficial del equipo 'F.C. Térmens' en el partido 2 - 0 KILIKOLO KLUB Alineación oficial del equipo 'KILIKOLO KLUB' en el partido
Clemente Peláez (25') 1 - 0
Yiannis Tsilikas (61') 2 - 0
F.C. Térmens Alineación oficial del equipo 'F.C. Térmens' en el partido 2 - 0 KILIKOLO KLUB Alineación oficial del equipo 'KILIKOLO KLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Térmens Alineación oficial del equipo 'F.C. Térmens' en el partido 2 - 1 KILIKOLO KLUB Alineación oficial del equipo 'KILIKOLO KLUB' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,9 % 0,8 % 11,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Térmens

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del KILIKOLO. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Clemente Peláez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Térmens es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 25.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Yiannis Tsilikas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Térmens.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Térmens van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 34, però Jesús Pimentel va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Clemente Peláez va entorpir al marcador d'en Gaëtan Boons per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Ugo Ghinassi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nino Gomesende al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Yiannis Tsilikas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bernhard Swien de Térmens amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gaëtan Boons de Térmens la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Federico Scatozza de Térmens va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Bernhard Swien se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

KILIKOLO KLUB

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Hans Petur Holm va fer una jugada per la banda esquerra, però Rene Christophersen va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Adolfo Nohales va encarar al porter al 33, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): KILIKOLO va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Javier Canou es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Usun Aumategi quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Usun Aumategi va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Javier Canou va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.