Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rojalons Revolution (1334328) - Gamonal F.C. (309024) » 649200596: T61/J14/V

Liga 649200596 Información oficial sobre el partido 649200596 en Hattrick

25.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 14 / V.216 (5729)

Rojalons Revolution Alineación oficial del equipo 'Rojalons Revolution' en el partido 3 - 1 Gamonal F.C. Alineación oficial del equipo 'Gamonal F.C.' en el partido
Roger Delblanch (25') 1 - 0
Declan Clitheroe (58') 2 - 0
2 - 1 Vladimir Simeonov (70')
Manuel Gómez (74') 3 - 1
Rojalons Revolution Alineación oficial del equipo 'Rojalons Revolution' en el partido 3 - 1 Gamonal F.C. Alineación oficial del equipo 'Gamonal F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rojalons Revolution Alineación oficial del equipo 'Rojalons Revolution' en el partido 2 - 0 Gamonal F.C. Alineación oficial del equipo 'Gamonal F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rojalons Revolution

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Kiejstut Gralla arribés a peus de Roger Delblanch, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Revolution el 1 - 0.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Declan Clitheroe va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Manuel Gómez es va introduir dins la defensa central al minut 74, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Nickolas Eickstedt va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Revolution se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Declan Clitheroe va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ippolito Aloise va estar a punt de sentenciar el partit al minut 26, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Declan Clitheroe es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Gómez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kiejstut Gralla de Revolution va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Şerban Constantinovici de Revolution va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ippolito Aloise de Revolution la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Kiejstut Gralla va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Gamonal F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Gamonal van mostrar una bona compenetració quan al minut 70 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Vladimir Simeonov va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gamonal va anar a parar a la dreta de l'atac on en Víctor Urdapilleta, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Finn-Hendrik Tamilina es va comportar com un juvenil al minut 26 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Gamonal va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Javier Rocaful va anar a parar a les mans del porter.
  • 207 Minuto 81 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Carlos Cima va enviar un xut des de 40 metres al minut 81, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Gamonal van sortir al contraatac amb encert al minut 83, però Ramon Escat no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.