Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rojalons Revolution (1334328) - El Beas c.f. (990041) » 649200586: T61/J12/V

Liga 649200586 Información oficial sobre el partido 649200586 en Hattrick

11.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 12 / V.216 (5729)

Rojalons Revolution Alineación oficial del equipo 'Rojalons Revolution' en el partido 0 - 1 El Beas c.f. Alineación oficial del equipo 'El Beas c.f.' en el partido
0 - 1 Róbert Imre (82')
Rojalons Revolution Alineación oficial del equipo 'Rojalons Revolution' en el partido 0 - 1 El Beas c.f. Alineación oficial del equipo 'El Beas c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rojalons Revolution Alineación oficial del equipo 'Rojalons Revolution' en el partido 1 - 0 El Beas c.f. Alineación oficial del equipo 'El Beas c.f.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rojalons Revolution

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Declan Clitheroe del Revolution ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Niels Mihlig no va ser aprofitada per en Ippolito Aloise que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ippolito Aloise va estar a punt d'avançar els locals al minut 75 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Ippolito Aloise va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Revolution se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

El Beas c.f.

Goles Goles

  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Róbert Imre de Beas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Beas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Theódór Lúðvígsson, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Beas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Theódór Lúðvígsson, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 39 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Beas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miguel Ángel Cordido, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Beas van sortir al contraatac al minut 78, però Theódór Lúðvígsson va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Aumatell de Beas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.