Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Acouldinats (125605) - atilano team (1337550) » 649200129: T61/J10/V

Liga 649200129 Información oficial sobre el partido 649200129 en Hattrick

28.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 10 / V.208 (5721)

Acouldinats Alineación oficial del equipo 'Acouldinats' en el partido 1 - 2 Palau Panthers Alineación oficial del equipo 'Palau Panthers' en el partido
0 - 1 Maurizio Zocchi (34')
Tomàs Raventós (70') 1 - 1
1 - 2 Faustino Carrasco (89')
Acouldinats Alineación oficial del equipo 'Acouldinats' en el partido 1 - 2 Palau Panthers Alineación oficial del equipo 'Palau Panthers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Acouldinats Alineación oficial del equipo 'Acouldinats' en el partido 0 - 2 Palau Panthers Alineación oficial del equipo 'Palau Panthers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Acouldinats

Goles Goles

  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 70, Tomàs Raventós de Acouldinats empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Acouldinats va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Björn Lundhborg ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Acouldinats va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jacek Skibicki va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Acouldinats va estar a punt de posar-se per davant al minut 31 però Ot Barrufet va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 el Acouldinats va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ot Barrufet no va estar gens encertat.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Acouldinats van sortir al contraatac amb encert al minut 62, però Héctor David Hidalgo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Palau Panthers

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador de Palau Maurizio Zocchi va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 34 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Palau va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 89. Faustino Carrasco va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Faustino Carrasco va estar a punt de posar per davant a Palau amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Leonardo Delgado va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Palau que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Whatahui Davis, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Boris Schwandt ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 216 Minuto 59 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Whatahui Davis va ser clau en la jugada d'atac de Palau al minut 59, quan ell mateix va fer una passada brutal a Lars-Eric Bromo, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Boris Schwandt de Palau va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 61 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Lars-Eric Bromo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Boris Schwandt rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Boris Schwandt de Palau la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.