Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fanzara (120315) - santpeterfisherman (1337744) » 649199861: T61/J13/V

Liga 649199861 Información oficial sobre el partido 649199861 en Hattrick

18.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 13 / V.203 (5716)

fanzara Alineación oficial del equipo 'fanzara' en el partido 2 - 1 santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido
Lucas das Teixugueiras (75') 1 - 0
Igor Giaretta (82') 2 - 0
2 - 1 Ivo Lasso (84')
fanzara Alineación oficial del equipo 'fanzara' en el partido 2 - 1 santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fanzara Alineación oficial del equipo 'fanzara' en el partido 1 - 1 santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,5 % 30,9 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fanzara

Goles Goles

  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gabriel Žarnovský va anar directament als peus de Lucas das Teixugueiras que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Igor Giaretta va incrementar l'avantatge de fanzara amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): fanzara va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Christian Lien en un 1 contra 1 amb el porter Nicholas Bachini, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30, Florian Buzura arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): fanzara per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 47, quan Florian Buzura va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Florian Buzura va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de fanzara se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Patryk Tyński va estar a punt d'avançar els locals al minut 60 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

santpeterfisherman

Goles Goles

  • 150 Minuto 84 (Gol de falta): Al minut 84, Ivo Lasso va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera santpeterfisherman tornava a recuperar la confiança amb un 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Oliver Saavedra Guzmán ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Norman Marbeck que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): santpeterfisherman van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 61, però Oliver Saavedra Guzmán va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Jesús Cabilla va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 289 Minuto 77 (Ocasión evento especial): En Axel Komorna, al minut 77 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Asim Rüstəmov el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomàs Guisset.