Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Murcia Deportivo CF (438740) - AVG STeam (1332183) » 649199192: T61/J13/V

Liga 649199192 Información oficial sobre el partido 649199192 en Hattrick

18.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 13 / V.191 (5704)

Sylow Alineación oficial del equipo 'Sylow' en el partido 3 - 0 Alexandros FC Alineación oficial del equipo 'Alexandros FC' en el partido
Francesc Ramon Munill (3') 1 - 0
Mauro Galbete (40') 2 - 0
Mauro Galbete (73') 3 - 0
Sylow Alineación oficial del equipo 'Sylow' en el partido 3 - 0 Alexandros FC Alineación oficial del equipo 'Alexandros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sylow Alineación oficial del equipo 'Sylow' en el partido 2 - 1 Alexandros FC Alineación oficial del equipo 'Alexandros FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,6 % 1,1 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sylow

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Sylow s'avançava al marcador al minut 3, després d'un rebot que va caçar en Francesc Ramon Munill per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mauro Galbete va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Mauro Galbete va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Josep Soldevila de Sylow va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Passaven 34 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rafael Soler va rematar alt.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sylow va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Lequerica, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rafael Soler va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Josep Soldevila per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ángel Cagüa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Ángel Miguel Villaboa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Ángel Cagüa va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Alexandros FC

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 13 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Eimar Kaldmaa va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 206 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 35 minuts de joc, Ivano Passariello semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Ivano Passariello quasi aconsegueix empatar per Alexandros al minut 39, però Tiago Augusto va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Eimar Kaldmaa va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Tiago Augusto no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Augusto Lino de Alexandros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Georgi Tashev de Alexandros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.