Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arch Enemy F.C. (1436003) - Ivaniums (1340105) » 649198961: T61/J12/V

Liga 649198961 Información oficial sobre el partido 649198961 en Hattrick

11.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 12 / V.187 (5700)

Arch Enemy F.C. Alineación oficial del equipo 'Arch Enemy F.C.' en el partido 1 - 3 Ivaniums Alineación oficial del equipo 'Ivaniums' en el partido
0 - 1 Grégory Villot (30')
0 - 2 Silvan Marrel (42')
0 - 3 Grégory Villot (71')
Santi Soria (78') 1 - 3
Arch Enemy F.C. Alineación oficial del equipo 'Arch Enemy F.C.' en el partido 1 - 3 Ivaniums Alineación oficial del equipo 'Ivaniums' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Arch Enemy F.C. Alineación oficial del equipo 'Arch Enemy F.C.' en el partido 5 - 0 Ivaniums Alineación oficial del equipo 'Ivaniums' en el partido
Es un cenizo 5.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arch Enemy F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passava el minut 78 del matx, quan l'atent Santi Soria va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manuel Suárez va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Tomàs Alerm va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Manuel Suárez va intentar anar-se'n per velocitat al minut 34 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Santi Soria de Enemy va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 41, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Passaven 44 minuts quan Charles Guiraud des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Tomàs Alerm i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Enemy, però el xut de Víctor Garrido va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Enemy va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Víctor Garrido va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Tomàs Alerm va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Alexis Demange va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 77 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Charles Guiraud.

Ivaniums

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Ivaniums van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Grégory Villot va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): El Ivaniums era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Silvan Marrel va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Grégory Villot de Ivaniums l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 71 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Charles Guiraud haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Ivaniums al minut 57.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, el Ivaniums va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Gonzalo Escauriaza s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.