Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Mariana (491018) - FC Atlántico (1455316) » 649198576: T61/J13/V

Liga 649198576 Información oficial sobre el partido 649198576 en Hattrick

18.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 13 / V.180 (5693)

F.C. Mariana Alineación oficial del equipo 'F.C. Mariana' en el partido 3 - 1 Zona Verde Alineación oficial del equipo 'Zona Verde' en el partido
Emanuel Illoro (41') 1 - 0
Sergi Amer (44') 2 - 0
Ignacio Panes (63') 3 - 0
3 - 1 Ernesto Eisses (78')
F.C. Mariana Alineación oficial del equipo 'F.C. Mariana' en el partido 3 - 1 Zona Verde Alineación oficial del equipo 'Zona Verde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Mariana Alineación oficial del equipo 'F.C. Mariana' en el partido 3 - 0 Zona Verde Alineación oficial del equipo 'Zona Verde' en el partido
Tiene un resultado normal 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Mariana

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mariana contenien la respiració mentre en Emanuel Illoro s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Sergi Amer de Mariana va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Mariana a 3 - 0. Ignacio Panes va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sergi Amer va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Manuel Montoro va ridiculitzar a en Uwe Mitrovic amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a Mariana per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per David Llenas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Evstati Vasev al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jokin Mazmela va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): En Jesús Manuel Sánchez Llorente es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 74 podia haver acabat en gol, però Evstati Vasev va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Sergi Amer gairebé va marcar per a Mariana des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joxepo Amondo de Mariana es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Augusto Carignani de Mariana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emanuel Illoro de Mariana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Zona Verde

Goles Goles

  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 78 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Ernesto Eisses.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Reinboud Boets va superar els defenses rivals per velocitat al minut 61 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.