Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GONDI F.C. (307512) - Genicera Returns (1368880) » 649198075: T61/J14/V

Liga 649198075 Información oficial sobre el partido 649198075 en Hattrick

25.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 14 / V.171 (5684)

Deportivo Metus Hostium Alineación oficial del equipo 'Deportivo Metus Hostium' en el partido 5 - 0 Genicera Returns Alineación oficial del equipo 'Genicera Returns' en el partido
Guillermo Goiburu (5') 1 - 0
Guillermo Goiburu (25') 2 - 0
Guillermo Goiburu (35') 3 - 0
Martí Agut (47') 4 - 0
Guillermo Fontdemora (89') 5 - 0
Deportivo Metus Hostium Alineación oficial del equipo 'Deportivo Metus Hostium' en el partido 5 - 0 Genicera Returns Alineación oficial del equipo 'Genicera Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo Metus Hostium Alineación oficial del equipo 'Deportivo Metus Hostium' en el partido 2 - 0 Genicera Returns Alineación oficial del equipo 'Genicera Returns' en el partido
Tiene bastante suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Metus Hostium

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en Guillermo Goiburu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Deportivo.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Amb 25 minuts jugats, en Guillermo Goiburu va augmentar l'avantatge de Deportivo a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Guillermo Goiburu va incrementar l'avantatge de Deportivo amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Martí Agut, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Deportivo.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): Al minut 89 en Guillermo Fontdemora va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 5 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local 高 (Gao) 笑非 (Xiaofei) per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Vassilis Kalkitsas va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Martí Agut es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local 高 (Gao) 笑非 (Xiaofei) va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Deportivo ho intentava per la dreta per mitjà de Guillermo Goiburu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Guillermo Goiburu de Deportivo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Estanislao Aiesten de Deportivo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Genicera Returns

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 4 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Øystein Horne va ser clau en la jugada d'atac de Genicera al minut 4, quan ell mateix va fer una passada brutal a Stefano Cammisa, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Alejo Ivan Basualdo va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 24, i va passar la pilota a Stefano Cammisa, però aquest no va encertar a marcar.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Genicera van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alejo Ivan Basualdo va sortir desviat a la dreta de la porteria.