Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E.BERGUEDÀ (309736) - Marta Rovers (121944) » 649197723: T61/J10/V

Liga 649197723 Información oficial sobre el partido 649197723 en Hattrick

28.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 10 / V.165 (5678)

C.E.BERGUEDÀ Alineación oficial del equipo 'C.E.BERGUEDÀ' en el partido 2 - 0 ADV Vistaalegre Alineación oficial del equipo 'ADV Vistaalegre' en el partido
David Bricollé (23') 1 - 0
David Bricollé (31') 2 - 0
C.E.BERGUEDÀ Alineación oficial del equipo 'C.E.BERGUEDÀ' en el partido 2 - 0 ADV Vistaalegre Alineación oficial del equipo 'ADV Vistaalegre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.E.BERGUEDÀ Alineación oficial del equipo 'C.E.BERGUEDÀ' en el partido 2 - 1 ADV Vistaalegre Alineación oficial del equipo 'ADV Vistaalegre' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E.BERGUEDÀ

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 23 l'àrbitre va xiular un penal transformat per David Bricollé. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 130 Minuto 31 (Gol de falta): Al minut 31 en David Bricollé va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Vistaalegre. La jugada d'estratègia del C.E.BERGUEDÀ per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Josep Maria Jornet va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

ADV Vistaalegre

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Vistaalegre van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juris Damme, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 240 Minuto 48 (Ocasión de contra de falta): Vistaalegre van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 48 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Francisco José Dolarroga no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vistaalegre, l'equip va recuperar la pilota al minut 72 i va contraatacar. En Jeremiah Shaw va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Patrik Fedor de Vistaalegre la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.