Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Metalcoholiks FC (1588326) - Carlota's team (1458233) » 649197653: T61/J7/V

Liga 649197653 Información oficial sobre el partido 649197653 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / V.164 (5677)

Metalcoholiks FC Alineación oficial del equipo 'Metalcoholiks FC' en el partido 3 - 0 Carlota's team Alineación oficial del equipo 'Carlota's team' en el partido
Francisco Argueta (18') 1 - 0
Edgar Tokene (38') 2 - 0
Abelardo Pacheco (39') 3 - 0
Metalcoholiks FC Alineación oficial del equipo 'Metalcoholiks FC' en el partido 3 - 0 Carlota's team Alineación oficial del equipo 'Carlota's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Metalcoholiks FC Alineación oficial del equipo 'Metalcoholiks FC' en el partido 6 - 0 Carlota's team Alineación oficial del equipo 'Carlota's team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metalcoholiks FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Passats 18 minuts, Francisco Argueta, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. METAL es posava per davant!
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Edgar Tokene va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): METAL va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Abelardo Pacheco va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Edgar Tokene gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ervin Radics va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Edgar Tokene es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alberto Orellana. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 51 quan Alberto Orellana de METAL gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, Abelardo Pacheco gairebé va marcar per a METAL des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Abdelhannane Nassi es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ervin Radics al minut 65 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alfonso Zigüenza va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Zigüenza de METAL es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.

Carlota's team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Carlotas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rupert Maly, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Carlotas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mickaël Léger va sortir desviat a la dreta de la porteria.