Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de la Laguna (1601713) - Comepollilas FC (312263) » 649194628: T61/J7/V

Liga 649194628 Información oficial sobre el partido 649194628 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / V.110 (5623)

Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido 2 - 2 Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido
0 - 1 Bronisław Żelechowski (29')
Karim El Wedidi (74') 1 - 1
Felipe Suárez (90') 2 - 1
2 - 2 Chase Titus (91')
Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido 2 - 2 Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido 3 - 1 Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de la Laguna

Goles Goles

  • 114 Minuto 74 (Gol de penalti): Al minut 74, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Karim El Wedidi no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 90 (Gol por la derecha): Passats 90 minuts, Felipe Suárez, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Racing es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nikolay Kaptur va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Polen Bide va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Racing va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Miguel Colunga va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Polen Bide.
  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Nikolay Kaptur va entorpir al marcador d'en Iván Mariano Romero per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Josep Lluís Albornà va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Comepollilas FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): El jugador Bronisław Żelechowski de Comepollilas es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 162 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Chase Titus per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Eugenio Cervera era fer passades de llarga distància. Al minut 5 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Cees Jan Kagie però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, un refús desafortunat de Jaak Viljat, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cees Jan Kagie no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Nico Iffland va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jaak Viljat, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 205 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Comepollilas va estar a punt de marcar quan Eugenio Cervera va fer una passada impressionant a Cees Jan Kagie, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Cees Jan Kagie quasi marca en una jugada assajada de córner que Nico Iffland havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Bronisław Żelechowski. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.