Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

triana fc (312399) - C. A. Marlále Unidos (438688) » 649194056: T61/J4/V

Liga 649194056 Información oficial sobre el partido 649194056 en Hattrick

16.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / V.100 (5613)

triana fc Alineación oficial del equipo 'triana fc' en el partido 2 - 2 C. A. Marlále Unidos Alineación oficial del equipo 'C. A. Marlále Unidos' en el partido
0 - 1 Jarosław Karwowski (3')
Baldassarre Pugiotto (18') 1 - 1
1 - 2 Vicente Talero (49')
Enes Gomes Domingues (53') 2 - 2
triana fc Alineación oficial del equipo 'triana fc' en el partido 2 - 2 C. A. Marlále Unidos Alineación oficial del equipo 'C. A. Marlále Unidos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
triana fc Alineación oficial del equipo 'triana fc' en el partido 2 - 1 C. A. Marlále Unidos Alineación oficial del equipo 'C. A. Marlále Unidos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

triana fc

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Baldassarre Pugiotto va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. triana empatava el partit, 1 a 1, al minut 18.
  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, Enes Gomes Domingues va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Laurin von Häfen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Rómulo Vélez hauria d'haver estat gol al minut 51 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Enes Gomes Domingues va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): triana per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 62, quan Fred Ibrahim va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Carlos Lanuza Entenza! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Mikel Urdiaga de triana va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C. A. Marlále Unidos

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Jarosław Karwowski va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de CAMU i marcant el 0 - 1.
  • 119 Minuto 49 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip CAMU va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Vicente Talero va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Błażej Piegutek va marcar al minut 26 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Sam Graf va estar a punt de posar per davant a CAMU amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Zak Slatter va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Vicente Talero quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.