Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

residencial palau (773187) - Deportivo Patricio C.F. (991599) » 649193958: T61/J7/V

Liga 649193958 Información oficial sobre el partido 649193958 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / V.98 (5611)

residencial palau Alineación oficial del equipo 'residencial palau' en el partido 4 - 2 Deportivo Patricio C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Patricio C.F.' en el partido
Ignacio Argenté (32') 1 - 0
1 - 1 Edward Pitura (34')
1 - 2 Eduardo Montoya de Dios (35')
方 (Fang) 偌城 (Ruocheng) (39') 2 - 2
Carlos Elguezua (79') 3 - 2
Carlos Páramo (80') 4 - 2
residencial palau Alineación oficial del equipo 'residencial palau' en el partido 4 - 2 Deportivo Patricio C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Patricio C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
residencial palau Alineación oficial del equipo 'residencial palau' en el partido 3 - 2 Deportivo Patricio C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Patricio C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,7 % 8,7 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

residencial palau

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ignacio Argenté ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, residencial es posava per davant 1 a 0.
  • 114 Minuto 39 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 39. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en 方 (Fang) 偌城 (Ruocheng) va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.
  • 190 Minuto 79 (Gol de falta): En Carlos Elguezua va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 3-2.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Carlos Páramo va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El residencial ho intentava per la dreta per mitjà de Salvador Colomà, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): José Garví va estar a punt d'empatar per a residencial quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Camil Fortuny va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): residencial va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 49 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Carlos Elguezua ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): residencial per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 78, quan Antonio Chicharro va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Deportivo Patricio C.F.

Goles Goles

  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Deportivo el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Edward Pitura va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Eduardo Montoya de Dios va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 35, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Deportivo, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Deportivo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Raymond Barker-Jones va quedar-se sol davant el porter Luis Ferrero, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 40, quan en Edward Pitura va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Víctor Orozco León ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.