Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaphkiel F.C. (1420655) - Darien CFL (1338370) » 649193687: T61/J9/V

Liga 649193687 Información oficial sobre el partido 649193687 en Hattrick

21.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 9 / V.93 (5606)

DeepGround F.C. Alineación oficial del equipo 'DeepGround F.C.' en el partido 2 - 0 Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido
David Gazo (18') 1 - 0
Honorato Piñeiro (66') 2 - 0
DeepGround F.C. Alineación oficial del equipo 'DeepGround F.C.' en el partido 2 - 0 Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
DeepGround F.C. Alineación oficial del equipo 'DeepGround F.C.' en el partido 4 - 0 Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido
Tiene mala suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DeepGround F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 18 gràcies a la jugada de David Gazo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de DeepGround a 2 - 0. Honorato Piñeiro va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de DeepGround va anar a parar a la dreta de l'atac on en Santiago Acebedo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Alejandro Palomeque Díaz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Manolo Ortiz Leon gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Amilkar Patrón va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Manolo Ortiz Leon, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Amilkar Patrón al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan David Gazo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Acebedo.

Darien CFL

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Darien va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de John Rostgaard, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Wilfred Axisa va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Darien sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Tren Zuidam, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 82 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Volker Steinrade de Darien la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Tren Zuidam de Darien va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.