Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Darien CFL (1338370) - Chiseira F.C. (1595807) » 649193682: T61/J8/V

Liga 649193682 Información oficial sobre el partido 649193682 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / V.93 (5606)

Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 3 - 3 Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido
Tren Zuidam (26') 1 - 0
1 - 1 Matthew Cameron (38')
Francesco Gioli (39') 2 - 1
Tren Zuidam (43') 3 - 1
3 - 2 Markus Grönblom (48')
3 - 3 Markus Grönblom (59')
Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 3 - 3 Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 3 - 0 Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darien CFL

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tren Zuidam, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Darien se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 26.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Francesco Gioli va donar a Darien un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Darien pel centre va donar un gran resultat: el gol de Tren Zuidam va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Darien va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Tren Zuidam va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Volker Steinrade gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Răzvan Gogancea va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Horatio Greaves va rebre molts aplaudiments. Al minut 41 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Volker Steinrade es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El Darien ho intentava per la dreta per mitjà de Volker Steinrade, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Darien va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 90 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Francesco Gioli ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Chiseira F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Marcos Contreras sempre és una garantia. Al minut 38, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Matthew Cameron marcar el 1 - 1 per al Chiseira.
  • 137 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Aristotelis Demeščionokas va anar a parar al cap de Markus Grönblom que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Chiseira el 3 - 2.
  • 143 Minuto 59 (Gol de contra por la derecha): Markus Grönblom va marcar al minut 59 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Matthew Cameron va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Aristotelis Demeščionokas quasi aconsegueix empatar per Chiseira al minut 52, però Amilkar Patrón va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.