Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pililos team (1432046) - f.c.wolfdelobo (1333949) » 649193680: T61/J8/V

Liga 649193680 Información oficial sobre el partido 649193680 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / V.93 (5606)

Fuente Cisneros AD Alineación oficial del equipo 'Fuente Cisneros AD' en el partido 2 - 2 Santutxu Athletic Alineación oficial del equipo 'Santutxu Athletic' en el partido
Santiago Trevijano (10') 1 - 0
1 - 1 Fernando Landi (53')
1 - 2 Raúl Laurnagaray (55')
Liroy Zarfati (85') 2 - 2
Fuente Cisneros AD Alineación oficial del equipo 'Fuente Cisneros AD' en el partido 2 - 2 Santutxu Athletic Alineación oficial del equipo 'Santutxu Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fuente Cisneros AD Alineación oficial del equipo 'Fuente Cisneros AD' en el partido 3 - 0 Santutxu Athletic Alineación oficial del equipo 'Santutxu Athletic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fuente Cisneros AD

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Santiago Trevijano va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Fuencisne.
  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Passat el minut 85 de joc, Liroy Zarfati facilitava les coses al Fuencisne amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eugen Mathyssek va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Pablo Barca va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Santiago Trevijano una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 12, però una magnífica aturada de Pablo Barca va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Liroy Zarfati, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Reinoud Crom va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Fuencisne enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Fuencisne Víctor Iriberri quasi va assolir l'empat al minut 79 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Santutxu Athletic

Goles Goles

  • 164 Minuto 53 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 53 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Santutxu. Fernando Landi el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 106 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Raúl Laurnagaray sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 55 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Giuseppe Boni de Santutxu es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Gervasi Canudas s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.