Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Darien CFL (1338370) - Zaphkiel F.C. (1420655) » 649193672: T61/J6/V

Liga 649193672 Información oficial sobre el partido 649193672 en Hattrick

30.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / V.93 (5606)

Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 0 - 2 DeepGround F.C. Alineación oficial del equipo 'DeepGround F.C.' en el partido
0 - 1 Nicasio Nabiza (4')
0 - 2 Manolo Ortiz Leon (23')
Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 0 - 2 DeepGround F.C. Alineación oficial del equipo 'DeepGround F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 2 - 3 DeepGround F.C. Alineación oficial del equipo 'DeepGround F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,6 % 72,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darien CFL

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Miguel Gandala va estar a punt de marcar al minut 11 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Tristan Ljosland de Darien va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 20, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Passaven 39 minuts quan Tristan Ljosland des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Volker Steinrade va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 44 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Miguel Gandala va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 44 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Antonino Culcasi de Darien es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 55, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Darien va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Antonino Culcasi va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Logan Short va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Tren Zuidam de Darien va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

DeepGround F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Honorato Piñeiro el va rematar Nicasio Nabiza amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Iván Magariños va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de DeepGround, Manolo Ortiz Leon, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Artur Leiro després de 19 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Amilkar Patrón va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Nicasio Nabiza. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Gaspar Silla de DeepGround va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Palomeque Díaz.