Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ribasaltas C.F. (797538) - Zaphkiel F.C. (1420655) » 649193656: T61/J2/V

Liga 649193656 Información oficial sobre el partido 649193656 en Hattrick

02.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / V.93 (5606)

Ribasaltas C.F. Alineación oficial del equipo 'Ribasaltas C.F.' en el partido 0 - 3 DeepGround F.C. Alineación oficial del equipo 'DeepGround F.C.' en el partido
0 - 1 Santiago Acebedo (32')
0 - 2 Iván Magariños (40')
0 - 3 Manolo Ortiz Leon (78')
Ribasaltas C.F. Alineación oficial del equipo 'Ribasaltas C.F.' en el partido 0 - 3 DeepGround F.C. Alineación oficial del equipo 'DeepGround F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ribasaltas C.F. Alineación oficial del equipo 'Ribasaltas C.F.' en el partido 1 - 2 DeepGround F.C. Alineación oficial del equipo 'DeepGround F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,5 % 13,4 % 62,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ribasaltas C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Find Funch! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Find Funch va disposar d'una bona oportunitat al minut 41, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

DeepGround F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Santiago Acebedo va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 40, DeepGround va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Iván Magariños.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, DeepGround va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Manolo Ortiz Leon, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Honorato Piñeiro va marxar de Reyes Sánchez en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de DeepGround van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 39 en Daniel Leyva Prado ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Gaspar Silla el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Gilberto Barrote va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alejandro Palomeque Díaz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alejandro Palomeque Díaz es va quedar sol davant del porter, al minut 54. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Després de 65 minuts, Alejandro Palomeque Díaz va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gilberto Barrote va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): El DeepGround va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Honorato Piñeiro la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.