Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Avisamos Grúa (1459624) - Les cracks du Bergeraç (121937) » 649193563: T61/J6/V

Liga 649193563 Información oficial sobre el partido 649193563 en Hattrick

30.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / V.91 (5604)

F.C. HighMountain Alineación oficial del equipo 'F.C. HighMountain' en el partido 0 - 1 Les cracks du Bergeraç Alineación oficial del equipo 'Les cracks du Bergeraç' en el partido
0 - 1 Islam Batouli (77')
F.C. HighMountain Alineación oficial del equipo 'F.C. HighMountain' en el partido 0 - 1 Les cracks du Bergeraç Alineación oficial del equipo 'Les cracks du Bergeraç' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. HighMountain Alineación oficial del equipo 'F.C. HighMountain' en el partido 1 - 3 Les cracks du Bergeraç Alineación oficial del equipo 'Les cracks du Bergeraç' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,9 % 0,6 % 89,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. HighMountain

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Björn Fröwald arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Reno Mels Colloredo del HighMountain ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Reno Mels Colloredo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): HighMountain va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Karl-Christian Klinkhammer va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eusebiu Frunză.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 es va veure una gran oportunitat per a HighMountain per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Reno Mels Colloredo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): HighMountain va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 75 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Quentin Coustenoble ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): El jugador de HighMountain Reno Mels Colloredo quasi va assolir l'empat al minut 78 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Björn Fröwald de HighMountain va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Les cracks du Bergeraç

Goles Goles

  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador de Bergeraç Islam Batouli va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 77 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Soriano Grillet va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Miguel Ángel Bartolache va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 216 Minuto 19 (Ocasión evento especial rápido + pase): Neil England va marxar per velocitat al minut 19 i va fer una passada de la mort a José Gutiérrez Gasset, però aquest va fallar.