Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Segunda Fundacion (779955) - metales c.f. (1431174) » 649193230: T61/J7/V

Liga 649193230 Información oficial sobre el partido 649193230 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / V.85 (5598)

La Segunda Fundacion Alineación oficial del equipo 'La Segunda Fundacion' en el partido 5 - 0 metales c.f. Alineación oficial del equipo 'metales c.f.' en el partido
Manuel Cologán (35') 1 - 0
Alejandro Maracá (41') 2 - 0
Jacobo Meleán (47') 3 - 0
Manuel Cologán (64') 4 - 0
Jacobo Meleán (65') 5 - 0
La Segunda Fundacion Alineación oficial del equipo 'La Segunda Fundacion' en el partido 5 - 0 metales c.f. Alineación oficial del equipo 'metales c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Segunda Fundacion Alineación oficial del equipo 'La Segunda Fundacion' en el partido 2 - 0 metales c.f. Alineación oficial del equipo 'metales c.f.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Segunda Fundacion

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Manuel Cologán va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Fundacion.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alejandro Maracá va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Fundacion a 3 - 0. Jacobo Meleán va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Manuel Cologán va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 65 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Fundacion. A fi d'aconseguir el 5 - 0, van tocar-la en curt per tal que Jacobo Meleán xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paco Sotelo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que 包 (Bao) 新明 (Xinming), als 10 minuts, va fallar per ben poc.
  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): David Vega Rivero va fer una magnífica centrada, però la rematada de Paco Sotelo va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, David Vega Rivero va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Cologán va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Paco Sotelo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 70 quan Manuel Cologán de Fundacion gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en 包 (Bao) 新明 (Xinming) va rematar alt.

metales c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de metales va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Hedwin Brands, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de metales va anar a parar a la dreta de l'atac on en Murathan Otak, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 刘 (Liu) 本山 (Benshan) es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matthias Kreienredder de metales amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Matthias Kreienredder se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.