Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salchipapa's team (1578376) - Santander Drunkers (779542) » 649193225: T61/J6/V

Liga 649193225 Información oficial sobre el partido 649193225 en Hattrick

30.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / V.85 (5598)

gallumbos de combate Alineación oficial del equipo 'gallumbos de combate' en el partido 0 - 1 Santander Drunkers Alineación oficial del equipo 'Santander Drunkers' en el partido
0 - 1 Jesús Estruch (55')
gallumbos de combate Alineación oficial del equipo 'gallumbos de combate' en el partido 0 - 1 Santander Drunkers Alineación oficial del equipo 'Santander Drunkers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gallumbos de combate Alineación oficial del equipo 'gallumbos de combate' en el partido 0 - 2 Santander Drunkers Alineación oficial del equipo 'Santander Drunkers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gallumbos de combate

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Urdaitz Atxaga va entorpir al marcador d'en José Gand per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Alberto Rueda Marín va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Urdaitz Atxaga rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 59 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Paul Duggins, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Anaia Aialde va intentar anar-se'n per velocitat al minut 83 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Santander Drunkers

Goles Goles

  • 174 Minuto 55 (Gol de penalti): Santander va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Jesús Estruch va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Huc Palet quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Juan Luis Hijero va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Juan Luis Hijero quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gorka Arranberria, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Saturdi Leura va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Saturdi Leura després de 77 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gorka Arranberria va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Saturdi Leura. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.