Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mostoleños (775800) - maicguasausqui (1371393) » 649192893: T61/J7/V

Liga 649192893 Información oficial sobre el partido 649192893 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / V.79 (5592)

Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido 3 - 1 Badalona Chess Alineación oficial del equipo 'Badalona Chess' en el partido
Antonio Foces (40') 1 - 0
Mariano Velasco Carrillo (58') 2 - 0
Jusèp Loís Gobern (60') 3 - 0
3 - 1 Marius Cristea (70')
Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido 3 - 1 Badalona Chess Alineación oficial del equipo 'Badalona Chess' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido 2 - 0 Badalona Chess Alineación oficial del equipo 'Badalona Chess' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mostoleños

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Mostoleños s'avançava al marcador al minut 40, després d'un rebot que va caçar en Antonio Foces per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mariano Velasco Carrillo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Mostoleños.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jusèp Loís Gobern va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Alfredo Cortit del Mostoleños ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Víctor Palarrea! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Guillermo Ibañez Aldecoa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mostoleños se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Mostoleños Guillermo Ibañez Aldecoa quasi marca al minut 35 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ovidio Trespuentes l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonio Campsor va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Douglas Reinoso va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El jugador local Víctor Palarrea per poc que no incrementa el marcador al minut 66. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Douglas Reinoso va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alfredo Cortit. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Badalona Chess

Goles Goles

  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): El contraatac de Badalona va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Marius Cristea va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 3 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Badalona va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rafael Ferollet va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Badalona van sortir al contraatac amb encert al minut 67, però Giuseppe Nanni no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Giuseppe Nanni de Badalona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.