Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alba Leimen SV (1372022) - maicguasausqui (1371393) » 649192882: T61/J5/V

Liga 649192882 Información oficial sobre el partido 649192882 en Hattrick

23.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / V.79 (5592)

rayino ad Alineación oficial del equipo 'rayino ad' en el partido 0 - 0 Badalona Chess Alineación oficial del equipo 'Badalona Chess' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
rayino ad Alineación oficial del equipo 'rayino ad' en el partido 0 - 3 Badalona Chess Alineación oficial del equipo 'Badalona Chess' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rayino ad

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Fidel Falcione va rebre molts aplaudiments. Al minut 35 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de rayino va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fidel Falcione, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Florin Cergă de rayino va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Khalfani Kipkoech de rayino va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Badalona Chess

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Angelo Calvaruso va estar a punt de posar per davant a Badalona amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lúcio Fonseca va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, un refús desafortunat de Lúcio Fonseca, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Carlos Villarmerín no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Giovanbattista Goina de Badalona, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 41, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Paul Coudray que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Johann Netze va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Glenn Holten va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Mael Weitering quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.