Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mi ekipo (1589790) - Las estrellas de Sanva (436723) » 649191835: T61/J8/V

Liga 649191835 Información oficial sobre el partido 649191835 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / V.60 (5573)

mi ekipo Alineación oficial del equipo 'mi ekipo' en el partido 2 - 3 Las estrellas de Sanva Alineación oficial del equipo 'Las estrellas de Sanva' en el partido
Alejo Santiago (18') 1 - 0
1 - 1 Leo Seriese (29')
Balthasar Maneth (49') 2 - 1
2 - 2 Cristian Zottu (60')
2 - 3 Cristian Zottu (90')
mi ekipo Alineación oficial del equipo 'mi ekipo' en el partido 2 - 3 Las estrellas de Sanva Alineación oficial del equipo 'Las estrellas de Sanva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mi ekipo Alineación oficial del equipo 'mi ekipo' en el partido 2 - 0 Las estrellas de Sanva Alineación oficial del equipo 'Las estrellas de Sanva' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mi ekipo

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en Alejo Santiago va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de ekipo.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Balthasar Maneth ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, ekipo es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 28 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Cédric Lernould, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Alexis Pulleiro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ekipo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 60 (Ocasión de falta): Al minut 60, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cédric Lernould de ekipo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Las estrellas de Sanva

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Leo Seriese va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a estrellas.
  • 161 Minuto 60 (Gol por el centro): Als 60 minuts de partit, Cristian Zottu de estrellas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 186 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de estrellas va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Cristian Zottu, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Alberto Clement va ser clau en la jugada d'atac de estrellas al minut 34, quan ell mateix va fer una passada brutal a Leo Seriese, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Alberto Clement va rebre molts aplaudiments. Al minut 36 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de estrellas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alberto Clement, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Alberto Clement va fer una jugada per la banda esquerra, però Sebastián Marcelo Frias va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio De Ceglie de estrellas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.