Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

club thor (773330) - Heliopolis 2 (1333690) » 649190446: T61/J11/V

Liga 649190446 Información oficial sobre el partido 649190446 en Hattrick

04.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 11 / V.35 (5548)

RCD Bobos camps Alineación oficial del equipo 'RCD Bobos camps' en el partido 3 - 2 Karnu F.C Alineación oficial del equipo 'Karnu F.C' en el partido
Olov Beijar (6') 1 - 0
Víctor Olmedo Ramos (13') 2 - 0
2 - 1 Haluk Olca (23')
Lucius Namėjūnas (54') 3 - 1
3 - 2 Joffrey Boucher (89')
RCD Bobos camps Alineación oficial del equipo 'RCD Bobos camps' en el partido 3 - 2 Karnu F.C Alineación oficial del equipo 'Karnu F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD Bobos camps Alineación oficial del equipo 'RCD Bobos camps' en el partido 2 - 0 Karnu F.C Alineación oficial del equipo 'Karnu F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Bobos camps

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Bobos, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Olov Beijar per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Armas Orpana estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Víctor Olmedo Ramos va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 13.
  • 134 Minuto 54 (Gol de penalti): Bobos va obtenir un penal al minut 54, que va llançar a la perfecció Lucius Namėjūnas. 3 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Olov Beijar! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jan Odzimek al minut 19 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Víctor Olmedo Ramos va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Allan Uhrenholt de Bobos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 207 Minuto 24 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bobos va ser a punt de marcar al minut 24, quan el seu jugador Roger Ståhlblad va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Manuel Gutiérrez de León es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Allan Uhrenholt gairebé va marcar per a Bobos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Karnu F.C

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Karnu van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Haluk Olca.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Karnu van mostrar una bona compenetració quan al minut 89 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Joffrey Boucher va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 20 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Novak Maksimović, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Fiorenzo Meloni va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Karnu que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Karnu van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 82, però Detwald Suessenbacher va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Detwald Suessenbacher.