Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Països Catalans (1579950) - UE Baix Girona (798343) » 649190421: T61/J5/V

Liga 649190421 Información oficial sobre el partido 649190421 en Hattrick

23.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / V.35 (5548)

Guadalmedina Blues Alineación oficial del equipo 'Guadalmedina Blues' en el partido 1 - 0 Arte Muerto Alineación oficial del equipo 'Arte Muerto' en el partido
Maximilian Bransfield (25') 1 - 0
Guadalmedina Blues Alineación oficial del equipo 'Guadalmedina Blues' en el partido 1 - 0 Arte Muerto Alineación oficial del equipo 'Arte Muerto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guadalmedina Blues Alineación oficial del equipo 'Guadalmedina Blues' en el partido 2 - 0 Arte Muerto Alineación oficial del equipo 'Arte Muerto' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guadalmedina Blues

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Guadalmedina, atacant per l'esquerra al minut 25, va aprofitar el magnífic llançament de Maximilian Bransfield per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Guadalmedina va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Diego Venet va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Rafael Pulido Martín va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 27 quan Francisco Valdemoro de Guadalmedina gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pedro Mingorance al minut 52 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Konstantinos Kounadakis va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Diego Venet, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Arte Muerto

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Marco Starling va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Muerto que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): Marco Starling va marxar per velocitat al minut 24 i va fer una passada de la mort a Enol Paz Ramos, però aquest va fallar.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Muerto, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Yiorgos Gkonias va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 53 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jeremias Jesus Oliveira, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 57 (Ocasión de contra de falta): Muerto va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Gleik Ruíz va anar a parar a les mans del porter.
  • 216 Minuto 61 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Marco Starling va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 61, i va passar la pilota a Mario Zurloni, però aquest no va encertar a marcar.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Muerto van sortir al contraatac al minut 85, però Enol Paz Ramos va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jeremias Jesus Oliveira de Muerto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.