Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

club thor (773330) - UE Baix Girona (798343) » 649190412: T61/J3/V

Liga 649190412 Información oficial sobre el partido 649190412 en Hattrick

09.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / V.35 (5548)

RCD Bobos camps Alineación oficial del equipo 'RCD Bobos camps' en el partido 1 - 1 Arte Muerto Alineación oficial del equipo 'Arte Muerto' en el partido
Roger Ståhlblad (12') 1 - 0
1 - 1 Gleik Ruíz (60')
RCD Bobos camps Alineación oficial del equipo 'RCD Bobos camps' en el partido 1 - 1 Arte Muerto Alineación oficial del equipo 'Arte Muerto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD Bobos camps Alineación oficial del equipo 'RCD Bobos camps' en el partido 1 - 0 Arte Muerto Alineación oficial del equipo 'Arte Muerto' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Bobos camps

Goles Goles

  • 139 Minuto 12 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Roger Ståhlblad van servir per superar a l'últim defensor, en Kort Treutlein. Tot va acabar amb el 1 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Bobos cantant "Roger Ståhlblad selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Manuel Gutiérrez de León va deixar a Kort Treutlein assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Bobos ho intentava per la dreta per mitjà de Olov Beijar, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63, Armas Orpana arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Arte Muerto

Goles Goles

  • 140 Minuto 60 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Muerto va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Gleik Ruíz aconseguint el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): El Muerto va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Gleik Ruíz la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Muerto van sortir al contraatac al minut 38, però Joseph Maher va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Yiorgos Gkonias va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Mario Zurloni va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Muerto que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mario Zurloni de Muerto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.