Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

J.A (1365552) - Pantaleones (772261) » 649190270: T61/J9/V

Liga 649190270 Información oficial sobre el partido 649190270 en Hattrick

21.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 9 / V.32 (5545)

J.A Alineación oficial del equipo 'J.A' en el partido 2 - 1 Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido
Sov Hen (43') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Planelles (44')
Fopa Iven (64') 2 - 1
J.A Alineación oficial del equipo 'J.A' en el partido 2 - 1 Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
J.A Alineación oficial del equipo 'J.A' en el partido 2 - 0 Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

J.A

Goles Goles

  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Sov Hen va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 43.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Fopa Iven de J.A aconseguir un gol al minut 64 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): J.A va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Ahmed Abd El Halim va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Eliseo Txebeltza va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Ramón Llano es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): J.A va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jim Cross en un 1 contra 1 amb el porter Rafah Hameed, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 60 per blocar una centrada d'en Tommy Wildemors va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de J.A.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): J.A va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 61 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Eliseo Txebeltza ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): J.A va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fopa Iven va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rafah Hameed.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rafah Hameed al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Adrián Suñer va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tommy Wildemors de J.A va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pantaleones

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pantaleones eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 44, Alejandro Planelles va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pantaleones va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Kvetoslav Vojtičko, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pantaleones va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Justo Pedrajas va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Alejandro Planelles va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pantaleones que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pantaleones va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Kvetoslav Vojtičko, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Juan Launay de Pantaleones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.