Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing España (313627) - C.D. Murcia (800424) » 649189835: T61/J12/V

Liga 649189835 Información oficial sobre el partido 649189835 en Hattrick

11.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 12 / V.24 (5537)

Atlético Gallaecia Alineación oficial del equipo 'Atlético Gallaecia' en el partido 0 - 2 C.D. Murcia Alineación oficial del equipo 'C.D. Murcia' en el partido
0 - 1 Arne Schnitzer (48')
0 - 2 Sandris Tīrums (80')
Atlético Gallaecia Alineación oficial del equipo 'Atlético Gallaecia' en el partido 0 - 2 C.D. Murcia Alineación oficial del equipo 'C.D. Murcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Gallaecia Alineación oficial del equipo 'Atlético Gallaecia' en el partido 0 - 2 C.D. Murcia Alineación oficial del equipo 'C.D. Murcia' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Gallaecia

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gallaecia va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tzvetan Yovchev, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): El Gallaecia va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 71, però en Ruggero Martone va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Ruggero Martone de Gallaecia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C.D. Murcia

Goles Goles

  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 48, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Arne Schnitzer es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Murcia va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Sandris Tīrums, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 18 (Ocasión de contra de falta): El Murcia va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Atarrabi Andikonagoitia la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Husan Farmonov va fer al minut 30 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Kylian Tankink, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sandris Tīrums, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sandris Tīrums va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Husan Farmonov de Murcia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.