Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Zamuroz C.F. (122718) - Menú Whopper (1368901) » 649189635: T61/J5/V

Liga 649189635 Información oficial sobre el partido 649189635 en Hattrick

23.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / V.21 (5534)

Real Zamuroz C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Zamuroz C.F.' en el partido 3 - 1 Menú Whopper Alineación oficial del equipo 'Menú Whopper' en el partido
David Colomo (54') 1 - 0
Carlos Alarcón (65') 2 - 0
2 - 1 Ky 'Alligator' Alonzo (76')
Francisco Cortiguera (78') 3 - 1
Real Zamuroz C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Zamuroz C.F.' en el partido 3 - 1 Menú Whopper Alineación oficial del equipo 'Menú Whopper' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Zamuroz C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Zamuroz C.F.' en el partido 4 - 0 Menú Whopper Alineación oficial del equipo 'Menú Whopper' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Zamuroz C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 54 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec 武 (Takeshi) 矢野 (Yano) sempre és una garantia. Al minut 54, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company David Colomo marcar el 1 - 0 per al Zamu.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Carlos Alarcón va augmentar la diferència de Zamu a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, Zamu va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Francisco Cortiguera, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Francisco Cortiguera va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Manuel Fernando Serrahima va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Zamu va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Guiu Gatius va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manuel Fernando Serrahima.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Heiner Pineda! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 41 per blocar una centrada d'en Francisco Cortiguera va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Zamu.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Heiner Pineda, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Heiner Pineda de Zamu es va guanyar la targeta groga merescudament.

Menú Whopper

Goles Goles

  • 153 Minuto 76 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Whopper seguien lluitant fins al final. Al minut 76, fruit d'aquests esforços, Ky 'Alligator' Alonzo va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Hans Hubert Pelludat ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 250 Minuto 80 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Whopper van pujar a rematar. Però en Antoine Guillon la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Malcolm Seguna de Whopper la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.