Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eastbourne F.C. (308582) - michiqui (993378) » 649188534: T61/J9/V

Liga 649188534 Información oficial sobre el partido 649188534 en Hattrick

21.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 9 / V.1 (5514)

Eastbourne F.C. Alineación oficial del equipo 'Eastbourne F.C.' en el partido 1 - 0 michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido
Josèp Vallverdú (29') 1 - 0
Eastbourne F.C. Alineación oficial del equipo 'Eastbourne F.C.' en el partido 1 - 0 michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Eastbourne F.C. Alineación oficial del equipo 'Eastbourne F.C.' en el partido 3 - 1 michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido
Tiene mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,4 % 16,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eastbourne F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Eastbourne va ser Josèp Vallverdú.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24, Blas Camón arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Blas Camón, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 47 quan Ville Imppola de Eastbourne gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): En Josèp Vallverdú es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

michiqui

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Eastbourne. La jugada d'estratègia del michiqui per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Anton Börjesson va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Anton Börjesson va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 235 Minuto 66 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Gonzalo Vicuña Oyarbide va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): michiqui va estar a punt d'empatar al 82 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Gonzalo Vicuña Oyarbide que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.