Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

yungayun (800652) - Animakings FC (1589802) » 649188149: T61/J11/IV

Liga 649188149 Información oficial sobre el partido 649188149 en Hattrick

04.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 11 / IV.58 (3481)

yungayun Alineación oficial del equipo 'yungayun' en el partido 1 - 2 Susvamosacrujirvivos CF Alineación oficial del equipo 'Susvamosacrujirvivos CF' en el partido
0 - 1 Ramón Moreno García (18')
0 - 2 Fabrice Jacquel (24')
Szeráfin Szentkirályi (60') 1 - 2
yungayun Alineación oficial del equipo 'yungayun' en el partido 1 - 2 Susvamosacrujirvivos CF Alineación oficial del equipo 'Susvamosacrujirvivos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
yungayun Alineación oficial del equipo 'yungayun' en el partido 1 - 3 Susvamosacrujirvivos CF Alineación oficial del equipo 'Susvamosacrujirvivos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,7 % 0,5 % 90,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yungayun

Goles Goles

  • 101 Minuto 60 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Szeráfin Szentkirályi, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a yungayun.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de yungayun va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marcos Martínez Gil, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Miguel Agray de yungayun va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 80, però no va estar gaire encertat.

Susvamosacrujirvivos CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 18, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ramón Moreno García es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al 24 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Susvamosacrujirvivo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Fabrice Jacquel es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Ramón Moreno García va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Susvamosacrujirvivo Federico Merino quasi marca al minut 74 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Daniel Peiró l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ramón Moreno García després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manuel Duitama va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Marcos Huici va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Marcos Huici va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Rafael Graell de Susvamosacrujirvivo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sandro López Herrera.