Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

12_2023 FC (1456037) - El Lustro Prodigioso (441513) » 649187907: T61/J6/IV

Liga 649187907 Información oficial sobre el partido 649187907 en Hattrick

30.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / IV.54 (3477)

Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido 2 - 0 El Lustro Prodigioso Alineación oficial del equipo 'El Lustro Prodigioso' en el partido
Jairo Alejandro Vega (50') 1 - 0
Gabriel Pascual (58') 2 - 0
Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido 2 - 0 El Lustro Prodigioso Alineación oficial del equipo 'El Lustro Prodigioso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido 4 - 0 El Lustro Prodigioso Alineación oficial del equipo 'El Lustro Prodigioso' en el partido
Tiene mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Gabriel C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Real Gabo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 50 Jairo Alejandro Vega va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Real Gabo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gabriel Pascual va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Real Gabo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Beni Eschenmoser va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter George George.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Real Gabo va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Lionel Reigsecker va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Lionel Reigsecker del Real Gabo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Lionel Reigsecker una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de George George va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Lionel Reigsecker es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gabriel Pascual va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

El Lustro Prodigioso

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Víctor Machado de Prodigioso, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Borna Goršić que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Prodigioso van seguir progressant per la banda dreta. Borna Goršić va tenir la seva oportunitat al minut 79, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Àngel Espasa va servir per deixar enrere el gegant Beni Eschenmoser al minut 81, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Enrique Paniagua de Prodigioso va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.