Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

petators team (801172) - AKELARRE U.D (490220) » 649187781: T61/J3/IV

Liga 649187781 Información oficial sobre el partido 649187781 en Hattrick

09.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / IV.52 (3475)

petators team Alineación oficial del equipo 'petators team' en el partido 2 - 0 AKELARRE U.D Alineación oficial del equipo 'AKELARRE U.D' en el partido
Bogdan Nejmanowski (30') 1 - 0
Tomàs Chisvert (66') 2 - 0
petators team Alineación oficial del equipo 'petators team' en el partido 2 - 0 AKELARRE U.D Alineación oficial del equipo 'AKELARRE U.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
petators team Alineación oficial del equipo 'petators team' en el partido 4 - 0 AKELARRE U.D Alineación oficial del equipo 'AKELARRE U.D' en el partido
Tiene mala suerte 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

petators team

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Corria el minut 30, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. petators s'avançava en el marcador després que en Bogdan Nejmanowski xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan petators va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Tomàs Chisvert des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Bogdan Nejmanowski es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Passaven 42 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Tomàs Chisvert va rematar alt.
  • 219 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Ahmet Tüsün va poder marcar per a petators en un servei de cantonada picat per en Bogdan Nejmanowski quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Ahmet Tüsün una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de Salvatore Munaò va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de petators va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marek Maliszewski, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Gernot Pfau de petators va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Bermeo de petators la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

AKELARRE U.D

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Passat el minut 38 de partit, AK va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Vitalis Daračkus, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.