Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Civixavo FCB (119636) - Cruchs (315523) » 649187745: T61/J8/IV

Liga 649187745 Información oficial sobre el partido 649187745 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / IV.51 (3474)

Civixavo FCB Alineación oficial del equipo 'Civixavo FCB' en el partido 3 - 1 Cruchs Alineación oficial del equipo 'Cruchs' en el partido
0 - 1 Joan Josep Isern (28')
Tadikas Nociunskis (40') 1 - 1
Crispín Varela (65') 2 - 1
Crispín Varela (83') 3 - 1
Civixavo FCB Alineación oficial del equipo 'Civixavo FCB' en el partido 3 - 1 Cruchs Alineación oficial del equipo 'Cruchs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Civixavo FCB Alineación oficial del equipo 'Civixavo FCB' en el partido 4 - 1 Cruchs Alineación oficial del equipo 'Cruchs' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Civixavo FCB

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Tadikas Nociunskis de Civixavo va aconseguir igualar el partit al minut 40, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Crispín Varela, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Civixavo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 65.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Civixavo va aconseguir el 3 - 1 quan Crispín Varela va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Civixavo va estar a punt d'arribar en un córner. En Gert Weichselbaum va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Civixavo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 37, però Mete Abi va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 el Civixavo va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ryan Therkelsen no va estar gens encertat.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Fèlix Sangrà es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Kirill Churikov. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Fèlix Sangrà de Civixavo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Cruchs

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Martin Adamczyk la va rematar Joan Josep Isern amb una magnífica volea que va fer pujar per a Cruchs el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cruchs que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Florentino Cicero, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Joan Josep Isern després de 36 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mircea Bonţu va poder desviar-lo a córner.
  • 274 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Stigbjörn Häggskär que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Florentino Cicero.