Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Parleño (1457192) - La Calabaza Mecánica (439581) » 649187644: T61/J11/IV

Liga 649187644 Información oficial sobre el partido 649187644 en Hattrick

04.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 11 / IV.49 (3472)

Atlético Parleño Alineación oficial del equipo 'Atlético Parleño' en el partido 2 - 0 La Calabaza Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Calabaza Mecánica' en el partido
José Manuel Recio Castillo (30') 1 - 0
Joan Baptista Salellas (79') 2 - 0
Atlético Parleño Alineación oficial del equipo 'Atlético Parleño' en el partido 2 - 0 La Calabaza Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Calabaza Mecánica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlético Parleño Alineación oficial del equipo 'Atlético Parleño' en el partido 4 - 0 La Calabaza Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Calabaza Mecánica' en el partido
Tiene mala suerte 4.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Parleño

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Atlético va posar-se per davant 1 - 0 al minut 30, quan José Manuel Recio Castillo va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Atlético va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Joan Baptista Salellas des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En José Manuel Recio Castillo del Atlético ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlético van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Carlos José Mateos va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a Atlético per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carlos José Mateos, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nic Zens al minut 47 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Veselin Drandarov va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Joan Baptista Salellas de Atlético gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En José Manuel Recio Castillo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

La Calabaza Mecánica

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Gigio Ruga va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de József Dér la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Calabaza havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alėksėjus Babrauskis.