Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Winterfell Winners (486210) - La Calabaza Mecánica (439581) » 649187631: T61/J7/IV

Liga 649187631 Información oficial sobre el partido 649187631 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / IV.49 (3472)

Winterfell Winners Alineación oficial del equipo 'Winterfell Winners' en el partido 2 - 1 La Calabaza Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Calabaza Mecánica' en el partido
Ole Granly (34') 1 - 0
1 - 1 Florian Rassmann (42')
Fanil Shamseev (79') 2 - 1
Winterfell Winners Alineación oficial del equipo 'Winterfell Winners' en el partido 2 - 1 La Calabaza Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Calabaza Mecánica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Winterfell Winners Alineación oficial del equipo 'Winterfell Winners' en el partido 4 - 1 La Calabaza Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Calabaza Mecánica' en el partido
Tiene mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Winterfell Winners

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Corria el minut 34 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ole Granly, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): El jugador Fanil Shamseev de Win.Win, després de 79 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): Fanil Shamseev hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Gaspar Vicente havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Win.Win va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fanil Shamseev ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Andrea Morri, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Win.Win va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gaspar Vicente va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nic Zens.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 71 per blocar una centrada d'en Yan Vinenko va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Win.Win.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Win.Win ho intentava per la dreta per mitjà de Paolo Angeli, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

La Calabaza Mecánica

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Calabaza van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 42, quan Florian Rassmann va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de Petter Kristiansen, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Florian Rassmann no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 82 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Alėksėjus Babrauskis va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Alėksėjus Babrauskis de Calabaza va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.