Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kings landing (439198) - Rocky Team (1462479) » 649187425: T61/J12/IV

Liga 649187425 Información oficial sobre el partido 649187425 en Hattrick

11.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 12 / IV.45 (3468)

Kings landing Alineación oficial del equipo 'Kings landing' en el partido 4 - 0 Rocky Team Alineación oficial del equipo 'Rocky Team' en el partido
Rafael Soto (10') 1 - 0
Sebastián Kursa (23') 2 - 0
Valentin Santxotena (74') 3 - 0
Diego Córdoba (79') 4 - 0
Kings landing Alineación oficial del equipo 'Kings landing' en el partido 4 - 0 Rocky Team Alineación oficial del equipo 'Rocky Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kings landing Alineación oficial del equipo 'Kings landing' en el partido 2 - 0 Rocky Team Alineación oficial del equipo 'Rocky Team' en el partido
Tiene suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kings landing

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Diego Córdoba estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Rafael Soto va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 10.
  • 137 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Diego Córdoba va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 23 de joc. Sebastián Kursa es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): landing va augmentar la diferència quan Valentin Santxotena no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Amb 79 minuts jugats, en Diego Córdoba va augmentar l'avantatge de landing a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Manolo Rico Garrido es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sebastián Kursa va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El jugador local Manolo Rico Garrido per poc que no incrementa el marcador al minut 61. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Meidan Niv va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Villaverde de landing va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Rocky Team

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): El Rocky va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 17, però en Pedro Carpiteiro va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Ian Ingelfeldt va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Rocky van sortir al contraatac al minut 40, però Ian Ingelfeldt va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Ian Ingelfeldt va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valentín Nieto-Armijo de Rocky va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.