Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Destellos de calidade (989585) - Atlètic Periquito (1591303) » 649187217: T61/J2/IV

Liga 649187217 Información oficial sobre el partido 649187217 en Hattrick

02.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / IV.42 (3465)

Destellos de calidade Alineación oficial del equipo 'Destellos de calidade' en el partido 1 - 1 Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido
0 - 1 Rafael Fernández Fuentes (26')
Robert Štědrý (39') 1 - 1
Destellos de calidade Alineación oficial del equipo 'Destellos de calidade' en el partido 1 - 1 Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Destellos de calidade Alineación oficial del equipo 'Destellos de calidade' en el partido 2 - 0 Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Destellos de calidade

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Destellos una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Robert Štědrý, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Destellos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Robert Štědrý va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cassiano Nascimento.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 34 minuts, en Antonio Provencio no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jari Kirsilä va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Cassiano Nascimento va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Robert Štědrý va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Destellos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Robert Štědrý! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 64 (Ocasión de falta): En Guillaume Van West es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 239 Minuto 65 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Paweł Hubka va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Alberto Serret per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Robert Štědrý del Destellos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Destellos va estar a punt de posar-se per davant al minut 72 però Alfredo Soto va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Atlètic Periquito

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Rafael Fernández Fuentes va marcar al minut 26 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Periquito van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 35, però el xut de Rafael Fernández Fuentes des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En France Straže va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Periquito van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 62, però Rafael Fernández Fuentes va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 朱 (Zhu) 俊宁 (Junning) de Periquito es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.