Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Singui Uctumi (775234) - F.C. Sant Boi (1415486) » 649187156: T61/J1/IV

Liga 649187156 Información oficial sobre el partido 649187156 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / IV.41 (3464)

Singui Uctumi Alineación oficial del equipo 'Singui Uctumi' en el partido 4 - 0 F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido
Thomas Oppliger (38') 1 - 0
Esa Åkerman (39') 2 - 0
Philippe Morin (40') 3 - 0
José Francisco Largoet (56') 4 - 0
Singui Uctumi Alineación oficial del equipo 'Singui Uctumi' en el partido 4 - 0 F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Singui Uctumi Alineación oficial del equipo 'Singui Uctumi' en el partido 4 - 0 F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido
Tiene un resultado normal 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Singui Uctumi

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): SGU va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 38 Thomas Oppliger va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, el SGU va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Esa Åkerman, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Philippe Morin va augmentar l'avantatge de SGU a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 56 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de SGU. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que José Francisco Largoet xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): SGU va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Thomas Oppliger en un 1 contra 1 amb el porter Panteley Bolkhovitin, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Bilgehan Akdoru de SGU gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Philippe Morin es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Esa Åkerman va rematar alt.

F.C. Sant Boi

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SantBoi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Bourchier, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): SantBoi va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Sergio Cacho va anar a parar a les mans del porter.
  • 205 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Sergi Terrafeta de SantBoi va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de José Bourchier al minut 73 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Máté Veseta va fer una magnífica centrada, però la rematada de José Bourchier va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del SantBoi sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Vladimir Huapalla, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 91 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joan Farrús de SantBoi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.