Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Liquidanvar (124671) - Thornfield Lions (993316) » 649186902: T61/J7/IV

Liga 649186902 Información oficial sobre el partido 649186902 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / IV.36 (3459)

Los Liquidanvar Alineación oficial del equipo 'Los Liquidanvar' en el partido 1 - 0 Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido
Juan Antonio Cardenal (4') 1 - 0
Los Liquidanvar Alineación oficial del equipo 'Los Liquidanvar' en el partido 1 - 0 Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Liquidanvar Alineación oficial del equipo 'Los Liquidanvar' en el partido 2 - 1 Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,2 % 4,5 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Liquidanvar

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, Juan Antonio Cardenal, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Liquidanvar es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Juan Antonio Cardenal, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Thornfield Lions

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12 Ricardo Echerreaga va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Sámal Jakku Fossdalsá va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Adrian Tudoroiu quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 240 Minuto 67 (Ocasión de contra de falta): El Thornfield va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Silvino Lima la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Khaled Hares va intentar anar-se'n per velocitat al minut 79 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Khaled Hares va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Silvino Lima va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francesco Budroni de Thornfield va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.