Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atl. Cárcavas (487513) - AlmeriWin (490979) » 649186444: T61/J5/IV

Liga 649186444 Información oficial sobre el partido 649186444 en Hattrick

23.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / IV.28 (3451)

CD Xermade Alineación oficial del equipo 'CD Xermade' en el partido 1 - 1 AlmeriWin Alineación oficial del equipo 'AlmeriWin' en el partido
Angelo Canegallo (71') 1 - 0
1 - 1 Marius Dobre (75')
CD Xermade Alineación oficial del equipo 'CD Xermade' en el partido 1 - 1 AlmeriWin Alineación oficial del equipo 'AlmeriWin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD Xermade Alineación oficial del equipo 'CD Xermade' en el partido 2 - 1 AlmeriWin Alineación oficial del equipo 'AlmeriWin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,5 % 11,6 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Xermade

Goles Goles

  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Angelo Canegallo va donar a Xermade un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Damien Lebas, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Fabrizio Mecarelli va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30, Damien Lebas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antônio Luís Avelar! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 es va veure una gran oportunitat per a Xermade per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Damien Lebas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Xermade va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Antônio Luís Avelar en un 1 contra 1 amb el porter Genar Mazkiaran, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

AlmeriWin

Goles Goles

  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jochen Hollanders la va rematar Marius Dobre amb una magnífica volea que va fer pujar per a AlmeriWin el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En José Suevos va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.